Інгредієнти

Без компромісів  для Кафе Тірамісу якість інгредієнтів є на першому місці.

Бо безперечно тільки з якісних інгредієнтів можна створити досконалий продукт. Для виготовлення тірамісу ретельно підбираємо усі інгредієнти.  Приготування тірамісу неймовірно трудомісткий процес.

Саваярді виробництво | Кафе Тірамісу

Печиво Савоярді
Процес власного виробництва печива саваярді, забезпечує тірамісу натуральність.
Печиво Савоярді (італ. Savoiardi) не містить жодних добавок які подовжують термін придатності, оскільки випікаємо печиво під власне виробництво.

Сир Маскрапоне Вітрина| Кафе Тірамісу

Сир Маскарпоне
На півночі Італії,  підібрали високо якісний сир маскрапоне (італ. Mascarpone).
Сир Маскарпоне це вершковий сир, який традиційно роблять в Ломбардії без участі в процесі кисломолочних мікробів.

Саваярді виробництво | Кафе Тірамісу

Яйця
Для тірамісу відібрали в Україні яйця вищої категорії стандарту  ДСТУ  5028:2008,  а також ISO 22000.
Потрапляючи на власне виробництво, яйця проходять  подвійну стерилізацію 15% розчином соди та термічну обробку.

2014-10-12 12-47-20

Какао
Для тірамісу використовується алкалізоване гірке какао Cacao Amaro Bellarom (Італія)

Кава
Еспрессо з добірних сортів Арабіки

Кава | Інгредієнти

Фрукти
Для приготування апельсинового тірамісу, лимоного тірамісу, тірамісу банан та нутелла використовуються, лише сік зі свіжих фруктів.

Алкоголь
Для кожного виду тірамісу використовуються, різні види алкоголю, які доповнюють неперевершений після смак тірамісу.